Beplantingaanplanting

Het is belangrijk dat in een tuin het hele jaar door iets te beleven is. Dit hoeft niet te betekenen dat er altijd iets moet bloeien, dat is zelfs niet altijd mogelijk. Met groenblijvende beplanting met mooie blad- of takkenstructuren, of met botanische bollen bij voorbeeld kan een tuin jaarrond interessant blijven. Maar net zo makkelijk maken wij een weelderig beplantingsplan in cottagestijl... U zegt het maar!.  

Welke beplanting in uw tuin gebruikt kan worden is van een aantal belangrijke factoren afhankelijk, zoals de structuur van de bodem en de ligging van de tuin. Maar bovenal is het belangrijk welke beplanting bij het ontwerp past en wat u mooi vindt. Heeft u voorkeur voor bepaalde kleuren, of voor een bepaald soort bloemen? Wilt u graag vlinders in uw tuin of wilt u graag uw eigen kruiden? Wij proberen het allemaal te verwerken in uw beplantingsplan. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden aan de hand van uw wensen.
Uw tuin is onze zorg.

Wij werken enkel met kwaliteitsbeplanting. Goed doorwortelde planten en struiken hebben nu eenmaal een grotere kans van slagen bij het nieuw aanplanten. Wij werken met mooie producten die soms uit eigen land maar soms ook uit Italië, Spanje of België overkomen. Alles van dezelfde goede kwaliteit. Liefde voor het vak uit zich in het gebruik van kwaliteitsproducten..

U kunt niet alleen voor de levering en aanplanting bij ons terecht, maar ook voor advies over snoeien, verplanten, bemesten, ziektes en ongedierte kunnen wij u van dienst zijn. Daarnaast adviseren wij u graag over het onderhoud van uw planten en bomen. Niet alleen bestrating is belangrijk voor het slagen van uw tuin, ook de beplanting en de opbouw hiervan is succes bepalend. Op ieder moment van het jaar zou er iets moois en kleurrijks in de tuin te zien moeten zijn.
Bij de beplanting van uw tuin kunt u denken aan: gazon, bomen, heesters, hagen, bodem bedekkende planten, waterplanten en klimplanten.

Mooie Tuinen verdienen tuin onderhoud

Eén van de belangrijkste onderdelen binnen een hoveniersbedrijf is het planten en verplanten van bomen en planten. Met trots kunnen wij zeggen dat wij door onze jarenlange ervaring groene vingers hebben ontwikkeld. Echter, ook de juiste kennis en oog voor detail zijn van groot belang binnen een hoveniersbedrijf.

Indien u geen onderhoudsvrije tuin hebt, hebt u altijd te kampen met tuinonderhoud. Daarbij is het uiterst belangrijk dat dit op de juiste wijze gebeurt. Zo blijft uw tuin in goede conditie.

Mensen veranderen, tuinen veranderen en Amstelveen hoveniers gaat daarin mee. Dit betekent dat het bedrijf op de hoogte is van de nieuwste trends in tuinaanleg en onderhoud. ‘Mensen weten tegenwoordig beter wat ze willen en wat er te koop is. Door het internet ligt de kennis op straat en dat maakt de klant zelfbewuster.

Wij gaan daar flexibel in mee door alle opties voor te leggen van een goed beplantingsplan. Veel groen geeft rust in de tuin. De trend is strak met rechte lijnen en grote groepen planten in een border. Met beukenhagen, taxus, siergrassen en de welbekende “Annabellen” gaan veel mensen voor een designachtige tuin. Met een goed beplantingsplan is het ook mogelijk om een onderhoudsvriendelijke tuin te creëren.

Wij doenonder andere

Bestrating en onderhoud.

Na verloop van tijd verschijnt onkruid tussen de voegen. Dat kijkt niet alleen slordig; het geeft ook kans op uitglijden. Wij helpen u graag bij het verwijderen van onkruid.

Bestrating verzakt.

Op den duur kunnen er kuilen in uw bestrating voorkomen. Wacht niet tot iemand ongelukkig ten val komt, maar schakel ons in om dit op te lossen.

Leggen van graszoden

Het gazon is de basis voor rust, ruimte en plezier. Wij leggen een nieuw gazon of verbeteren het huidige gazon.
Een gazon is de basis van uw tuin.

Gazon onderhoud.

Ook al is de basis gelegd, onderhoud blijft belangrijk:
maaien, bemesten, kalk strooien, graskanten steken, onkruid verwijderen en mos weghalen.

Tuinen aanleggen

Van het her aanleggen van uw tuin en of renoveren van uw oude tuin met gebruikmaking van de materialen die in uw tuin aanwezig zijn tot het compleet opnieuw inrichten van uw tuin met nieuwe materialen. Daarbij kunnen wij uiteraard alle materialen leveren die nodig zijn voor het aanleggen van uw nieuwe tuin.
Door onze jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreid groen netwerk opgebouwd.

Tuin winterklaar maken

Meestal starten wij in de maand oktober met het winterklaar maken van tuinen. Het is dan ook raadzaam om uw tuin winterklaar te laten maken voordat de vorst toeslaat. Ook is mogelijk om in diezelfde periode uw planten te laten snoeien omdat planten zich dan voorbereiden op de winter en de ruststand ingaan. Ook is het mogelijk om planten af te dekken waardoor vorstschade tot een minimum beperkt wordt. Wilt u dat wij uw tuin winterklaar maken, neem dan contact met ons op.

Tuinonderhoud Randstad

Het werkgebied voor Amstelveen hoveniers ligt in principe in een straal van 60 km rond Amsterdam, dit is waar Amstelveen hoveniers de afgelopen 20 jaar haar grootste vaste klanten kring heeft opgebouwd. Uiteraard, kunnen wij u ook helpen met uw tuinonderhoud als u tuin net wat verder ligt. Wij werken b.v in Amstelveen, Lijnden, Badhoevedorp, Diemen, Duivendrecht, Oostzaan, Weesp en abcoude.

Bijzonder tuinonderhoud

Heeft u een bijzondere tuin, dan vergt dat een specialistische aanpak. Bij Amstelveen hoveniers hebben wij de afgelopen 20 jaar, alle soorten en maten tuinen onderhouden, van Japans georiënteerde tuinen of andere tuinen waarin veel hout is verwerkt tot de klassieke Engelse en Franse tuinen. Wat voor soort tuin u ook heeft, Amstelveen hoveniers is uw betrouwbare partner voor kwalitatief tuinonderhoud. Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of offertes!

Onze klanten Zeggen

Aanleg van komplete achtertuin van ongeveer 100 m2

Wij zijn uitermate tevreden over het resultaat, maar vooral over het enthousiasme, de tomeloze inzet en aanpak van Amsteleveen hoveniers. We kunnen het iedereen aanbevelen!

Kate BlansClient

Groen Onderhouds contract gemeente Buren.

Onze gazonnen en groen binnen ons gebied zien er weer goed onderhouden uit. Wij hadden niet anders verwacht na een goede intake. Het groen werd precies zoals afgesproken onderhouden.

Willen de BieClient

Tuin bestrating van vrijstaande woning te Amstelveen. zowel de oprijlaan als de tuinbestrating.

Het was wel hard werken voor de hoveniers, maar het eind resultaat mag er zeker zijn. Mooie tuinbestratings.
Bedankt voor het tuin advies. Aanrader.

Linda ScholtenClient