TuinProjecten

Woonhuis te zoelmond. Volledige aanleg van de achtertuin.

Wij hebben getracht een klassiek en modern ontwerp te combineren in deze tuin. Verschillende sierbestrating op de juiste manier gecombineerd. Gewassen, gazon en diverse bomen.

Woonhuis te Elburg. Voorzijde woning met parking.

Voorzijde met sierbestrating voor de parking en een strak ontwerp met diverse lage aanplant en haag. Tevens wat kleur aanplant aangebracht en een vlaggen mast.

Woonhuis te Oosterwolde. Aanleg natuur getrouwe vijver.

Het is bijna niet waarneembaar dat deze vijver is aangelegd. De bewoners wilden het natuurlijke tuinbeeld niet verstoren. Dit is met de juiste aanplant goed gelukt.

Woonhuis te Amsteveen. Aanleg Japanse tuin met vijvers.

De gehele tuin aangelegd met sierbestrating, vijver partij en vele aanplant van bomen, struiken en bloemen. Een echte Japanse sfeer tuin.

Woonhuis te Diemen. Wij hebben hier een klassieke rozentuin aangelegd.

Wij hebben hier een klassieke rozentuin aangelegd met tuin hekwerk, bloemenperkjes, tuinhaag en zeer veel rozen in diverse kleuren.

Kantoorpand te Amsterdam. Aanleg achtertuin voor kantoorpand.

Aanleg van een onderhouds arme kantoor tuin. Sierbestrating, diverse bomen, klimplanten en opgehoogd gazon

Vrijstaand woonhuis te Den Ilp. Complete aanleg tuin en bestrating.

De gazons, tuinhagen, prieel en bomen hebben wij hier na tuinontwerp aangeplant verzorgd, ook hebben wij de tuin onderhouden.

Woonhuis te Zaandam. Aanleg totaal tuin project en onderhoud.

Complete tuin renovatie volgens nieuwe tuintekeningen. Rustique en design tuin met mooie aanplant geheel in styl van het woonhuis.

Woonhuis te Amstelveen. Aanleg en onderhoud complete tuin.

Aaleg verzorgd achtertuin met grote water partij en waterval. Tevens hebben wij hier de aanplant verzorgd en het onderhoud van de tuin.