TuinOnderhoud

We willen dat u van uw tuin kunt genieten, ongeacht welke tijd van het jaar het is. Daarom kiezen wij ervoor om het tuinonderhoud aan te passen aan uw beplanting en niet aan onze beschikbaarheid. We snoeien de plant zodra die gesnoeid moet worden, niet eerder en niet later. Dat is kwaliteit en pure zorg voor de planten in uw tuin.

Onze specialistische teams voor tuinonderhoud kunnen geheel zelfstandig te werk gaan en u hoeft daar in principe niet bij te zijn als u dat niet wilt. De tuin moet dan wel toegankelijk zijn van buitenaf.

Wij geven u graag antwoord op al uw vragen! Wij van Amstelveen hoveniers hebben immers maar één doel en dat is zoveel mogelijk gelukkige tuinbezitters. Een gedegen en goed tuin onderhoud is daarbij een eerste vereiste.

Amstelveen hoveniers maakt graag een vrijblijvende afspraak met u. Wij komen bij u langs en spreken uw wensen voor uw tuinonderhoud met u door. Wij maken een onderhoudsplan voor uw tuin en lichten deze toe en passen het tuinonderhoud evt aan. Hierna kunnen wij een planning maken voor het tuinonderhoud.

Onderhoud Van uw tuin

Nadat uw tuin is aangelegd, kunt u ervoor kiezen om het onderhoud zélf uit te voeren. Veel mensen beleven iedere dag veel plezier aan het onderhoud aan hun tuin. Er zijn ook mensen, die weinig tijd hebben om hun tuin te onderhouden, maar tóch van hun tuin willen - blijven - genieten. Hoveniersbedrijf Amstelveen neemt zowel het 'groot tuinonderhoud' als het 'klein tuinonderhoud' vakkundig en met regelmaat van u over. Met andere woorden: van het verplaatsen van bomen en struiken tot het ruimen van blad. Dat betekent bijvoorbeeld óók, dat wij éénmaal per drie of zes weken de tuin nalopen, zodat deze er keurig bijligt. U heeft er zogezegd 'geen omkijken naar'. Vraag gerust eens een offerte aan, zodat u een goede afweging kunt maken. Ook het zomer- en/of winterklaar maken van uw tuin behoort tot de mogelijkheden, maar dat geldt ook voor het snoeien van bijvoorbeeld (dak)platanen, heesters of struiken, het maaien van uw gazon of het schoonmaken van de vijver. Neem gerust vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken.

U kunt bij ons terecht voor onder andere gazononderhoud, snoeiwerk, bemesting, onkruidbestrijding, knippen van hagen, rooien van bomen, onderhoud bestrating, beregening, vijveronderhoud of het complete tuinonderhoud in het voor- en na-jaar.

Betrouwbaar tuinonderhoud

Boomverzorging

Het is verstandig regelmatig boomverzorging te laten verrichten door een ervaren boomverzorger: er moet gelet worden op een goede verhouding tussen stam en takken, de takontwikkeling moet begeleid worden en gevaarlijke takken en probleemtakken moeten verwijderd worden. Als de boom te groot voor haar omgeving is, bestaat de boomverzorging uit het kandalaberen van de boom: alle grotere takken worden dan teruggesnoeid. Op deze manier vindt verjonging plaats en kan de boom zich handhaven op haar huidige plaats.

Sneeuwservice

Onze eigen hoveniers zorgen ervoor dat de toegangen tot de ingang van uw huis of bedrijf goed worden schoongemaakt. Een gastvrij gevoel voor uw klanten, een veilige omgeving voor iedereen. U wilt na een sneeuwbui uw oprit, parkeerplaats, entree, stoep, laad- en losputten en dergelijke oppervlakten sneeuwvrij? Na reservering zorgen wij ervoor dat voor het afgesproken tijdstip de sneeuw verwijderd is. Wel zo gastvrij en veilig.

bodemverbetering en mestbeleid

De grondhuishouding en bodemtoestand is erg belangrijk voor een tuin. Planten hebben verschillende wensen qua bodemvereisten en grondtoestand. Bij het tuinonderhoud letten de hoveniers van Amstelveen erop dat de juiste plantgroepen de juiste bijpassende behandeling krijgen qua meststoffen. Ook de bemesting van een gazon is een kunst apart. MET EEN GOED MESTBELEID STAAT OF VALT HET WELZIJN VAN UW TUIN. Onze hoveniers weten de verschillende meststoffen goed toe te passen op de juiste plek en op het juiste tijdstip.

Professioneel tuinonderhoud

Tijdens het periodieke tuinonderhoud letten we op tal van zaken: houdt het gazon zijn juiste structuur, ontwikkelen de planten zich goed en zijn ze goed? Vragen ze om extra meststoffen of bodemverbetering? Met professioneel tuinonderhoud garanderen wij jarenlang tuinplezier. Ook professionele snoei is van groot belang om de beplantingen in goede conditie te houden.

Houd het tuinontwerp in stand

Een belangrijk onderdeel van tuinonderhoud is dat het oorspronkelijke tuinontwerp juist in stand gehouden wordt. De lijnvorming mag niet vergroeien of verdwijnen en de hagen en het gazon moeten strak gehouden worden. Tuinen ontwikkelen zich pas goed bij professioneel tuinonderhoud door een goede tuinman.

Ook voor advies, bestrijding van plantenziekten, boomverzorging en levering van plantmaterialen

Niet alleen voor de algemene hovenierswerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor tuin advieswerk, bestrijding van plantenziekten, boomverzorging en het leveren van een compleet assortiment tuinplantmaterialen kunt u bij ons terecht.

Tuin onderhoud een belangrijk begin