TuinBestrating

Voor het kiezen van tuinbestrating voor uw tuin is het van belang dat u dit in alle rust doet en u voldoende tijd neemt om te vergelijken en inspiratie op te doen. Het is namelijk belangrijk dat de tuinbestrating bij de sfeer van uw tuin aansluit en ook in harmonie is met de uitstraling en vorm van uw woning. Hoe vaak wordt pas na het leggen van de tuinbestrating pijnlijk duidelijk dat er niet (voldoende) over nagedacht is. Maar dan is het al te laat en kijkt u jarenlang tegen een tuinbestrating aan die niet naar uw zin is.

Maar heeft u dan uiteindelijk de tuinbestrating gevonden die op alle punten voldoet aan uw wensen en eisen, dan is het ook belangrijk dat deze goed gelegd wordt. Want u wilt natuurlijk geen tuinbestrating waar kleine meertjes in ontstaan na een fikse regenbui. En bij het niet goed vlak leggen kunnen er ook lelijke hobbels of gevaarlijke randen ontstaan waar je onverwacht over kunt struikelen met alle nare gevolgen van dien.

Sier Bestrating

De sierbestrating speelt een dominante rol in de tuin. Want met de kleuren, vormen en structuur van de stenen ben je in staat om de sfeer van de tuin aangenaam te bepalen. bovendien wordt de sierbestrating voor langere tijd aangelegd. Het is dan ook zaak om niet te snel te beslissen over welke sierbestrating u wilt.

Er zijn diverse materiaalsoorten met elk hun eigen uitstraling; natuursteen, betonsteen, gebakken steen, gladde stenen en geslepen tegels. Amstelveen hoveniers helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Indien u vragen heeft kubt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen over het aanleggen van uw sierbestrating.

Bestratings Mogelijkheden

Bestrating Parkeerplaats

Wij komen altijd eerst bij u op locatie om te bekijken hoe de situatie momenteel is. Het kan zijn dat u een volledig nieuwe parkeerplaats aan wilt leggen. In samenspraak komen wij tot een passend ontwerp.

Sierbestrating

Wij kunnen u helpen bij de selectie van sierbestrating maar ook de aanleg van sierbestrating is vakwerk. Amstelveen hoveniers het adres voor uw bestrating.

Terras bestrating

Uw terras is meer dan zomaar een verhard stuk tuin. Het is die plek in de tuin waar u waarschijnlijk de meeste tijd doorbrengt. Amstelveen hovenier helpt u graag bij de keuze en de bestrating van uw terras.

Oudgebakken bestrating

U kunt uiteraard ook kiezen voor oud gebakken bestrating. Deze hand gemaakte tegels geven uw terras of te bestraate gedeelte een mooie uitstraling.

Natuursteen bestrating

De gevarieerde verschijningsvormen, van zeer grillig gelijk de natuur zelf tot glad en strak, voorzien in een uitgebreid aanbod waarin een ieder iets naar smaak kan vinden.

Oprit bestrating

Wilt u uw eigen stevige privé parkeerplek oprijden en de sleutel van uw auto pas omdraaien als u bijna bij de voordeur bent. Amstelveen hoveniers helpt u graag met de juiste keus.

Tuin bestrating een belangrijk begin